Fotograf nunta botez Milano Torino Italia Serghei Kaushka
Wedding Torino nunta

Fotograf nunta botez Milano Torino Filmari nunti Italia

Fotograf nunta botez Milano Torino. „Este o iluzie că FOTOGRAFIILE SUNT FACATE CU MAȘINA: SUNT FACATE CU OCHII, CU INIMA, CU CAPUL”
Henri Cartier-Bresson

Nu-mi plac fotografiile false, construite, pozate.
Pentru a da autenticitate unui gest ai nevoie de naturalețe, de a te simți în largul tău și numai așa pot să iasă la iveală sentimentele, cele reale, și să fie portretizate pentru a emoționa privitorul. Aceasta este pentru mine ceea ce sunt serviciile de fotografie si video de nuntă in Italia.

Îi las pe miri să fie pur și simplu ei înșiși, între priviri și zâmbete complice, reușind astfel să fotografiez momente reale și inedite care deosebesc abordarea mea față de nunți.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Filmari nunti botezuri Torino Milano Italia Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Love Story Fotograf nunta botez Milano Torino Italia fotograf Serghei Kaushka
Wedding Torino Milano nunta botez

Lucrez în principal ca fotograf de nuntă în Torino, Milano și Bergamo, cu sediul în Settimo, în provincia Torino. Lucrez fără probleme și în restul Piemonte, Lombardi și în Italia.

Datorită unor povești frumoase am avut norocul să călătoresc mult și să efectuez servicii de fotografie de nuntă și în străinătate.

Sedinta Fotograf camerman nunta botez Milano Torino Italia
Wedding Torino nord Italia nuna

Am ales să lucrez ca fotograf de nuntă in Italia pentru că unele dintre cele mai fericite momente ale unui cuplu sunt reprezentate în serviciile de fotografie de nuntă. De fapt, căsătoria înseamnă sărbătoare, emoții, întâlnire cu oameni, povești și zâmbete, iar un fotograf de nuntă este cel care este capabil să păstreze și să povestească aceste emoții de-a lungul anilor. Fotograf nunta botez Milano Torino

Am norocul să pot spune aceste povești ca fotograf si cameraman de nuntă in Italia în decorul unuia dintre cele mai frumoase orașe din lume, Torino, la unison cu frumusețile pe care le oferă zona noastră, Milano, Como, Novara, Genova și întreaga provincie.
Și o fac cu cel mai mare angajament și entuziasm.
Fotograf videograf nunta botez Milano Torino Italia
Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Filmari nunti botezuri Torino Milano Italia Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Vrei să oprești la timp emoțiile nunții tale?
Nu ezitați să mă contactați pentru a descoperi toate celelalte servicii de fotografie si video de nuntă ale mele!

Pachet Foto Video Nunta Italia Standard. Casa Miri, Biserica + Restaurant; 1 Fotograf, 1 cameraman fotografii nelimitate botez, cununie si alte evenimente. Aici gasiti preturile si pachetele disponibile pentru serviciile noastre foto si video pentru nunta in Italia. Arunca o privire si pune o intrebare!
Biserica botez fotograf cameraman Milano Torino nord Italia

Call Now Button